VIDEO: hashajtó az agyatoknak, ezt kapjátok nyelvészet helyett - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

VIDEO: hashajtó az agyatoknak, ezt kapjátok nyelvészet helyett

Itt a szerdai MeetOFF előadásanyaga, ha valaki lemaradt volna, köszönjétek Esteeenek meg Mazsomnak, hogy ilyen hamar, ha lesz jobb minőségű felvétel meg kép meg akármi, posztoljuk. Menjetek partizni. Nekünk vasárnap reggel hétkor utolsó leadás (ez meg egy érzelmileg terhelt mondat).

SZÓLOK, HOGY a hang a közepén kifejezetten jobb lesz, csak az elejét kell hunyorogva kibírnotok.

Category: esemény, video

Tagged: , , , , , , , ,

One Response

  1. ripla szerint:

    2 perctől már jó a hang. :)

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.