INSPIRATION MIX: Tits and Clits (avagy így szól a könyv gyönyörzónás neoacidben) - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

INSPIRATION MIX: Tits and Clits (avagy így szól a könyv gyönyörzónás neoacidben)

Elküldtem zenetudoroknak a Marinetti-féle Futurista kiáltványból gyártott remixet, hogy azt a szöveget fordítsák le hangra meg ütemre meg vubvubra. A negyedik mixet a hazai electrobetyár Tits & Clits gyártotta le a fejezetek hatására és akármennyire Pleasure Zone, Episode 2 a mix neve, ívre rakott, gonosz neoacidek mennek benne és olyan rezonansz tekeredik benne balra meg jobbra, amitől minden 303-rajongó technohead lemegy imaszőnyegbe és felsír benne a katarzis. BCS meg is jegyezte két chainsaw wave között, hogy a houseon nevelkedett munkatársak a próbavetítésen decensen jelezték, hogy azért ezt már le kéne halkítani. És akkor bejött a 90s quadrophonia synth lead. Mi meg lelkesek vagyunk.

Kattintsátok meg hallgassátok, 2000 hallgatás felett jön a tracklist meg a download. ROCK!


Category: tiküldtétek

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.