INSPIRATION TRACK/MIX: Face the Truth & A Drowning Bitch - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

INSPIRATION TRACK/MIX: Face the Truth & A Drowning Bitch

KONCERTUPATE: A Face the Truth meg az A Drowning Bitch amúgy élőben megtekinthető-meghallgatható-megharapható a Kanagawa mellett a Dürer Kertben májusharmadikán itt!

Elküldtem zenetudoroknak a Marinetti-féle Futurista kiáltványból gyártott szövegremixet, hogy fordítsák le hangra meg ütemre meg vubvubra. Ha ezekből kéne általánosítanom, akkor a zaj- és kísérleti zenei arcok nem szeretnek magukról és a felsejlő koncepcióról beszélni, ellenben képeket sem mutatnak magukról, merthogy a zene a lényeg. (Amúgy valahol tényleg.) A poszttartalom felében terpeszkedő mixtapet a Face the Truth követte el, nagylemez hamarosan érkezik, ezt még üzenik.

A Ship Arriving Too Late To Save A Drowning Bitch rögtön egy kétszámos EP-t küldött – ezt hallgatva Miss Toyclouds véleménye ugrik be, miszerint elolvastam a könyvet és tetszik, de én már soha nem akarok ezek után ezen a bolygón élni és azt hiszem, hogy a srácok is pont ezt gondolják, csak néha hozzátekernek egy kis Swansos szomorúságot meg FM-rádiók mélyéről kilopott univerzumesszenciát is.

KONCERTUPATE: A Face the Truth meg az A Drowning Bitch amúgy élőben megtekinthető-meghallgatható-megharapható a Kanagawa mellett a Dürer Kertben májusharmadikán itt!

Category: tiküldtétek

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.