DAMAGE REPORT VÁSÁRLÁS: mangafan.hu webbolt & Trillian CMA képregénybolt - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

DAMAGE REPORT VÁSÁRLÁS: mangafan.hu webbolt & Trillian CMA képregénybolt

Egész hétvégén Diablo III open beta, úgyhogy csak élőlényekből világító buzogányokkal kiüthető tárgyak gyűjtőszavaiban tudjuk kifejezni magunkat (book drop, unique loot). Ha nem tudtad volna megszerezni/dedikáltatni a MondoCONon a könyvet, akkor most nyugtázhatod, hogy volt értelme várni: egyfelől a kiadó webboltjából mostantól rendelhető a Damage Report (azt majd egyszer eláruljuk, hogy miért 1. kötet), másfelől a pestiek az Oktogon melletti Trillian CMA képregényboltból (Teréz krt 12. fsz. 2, az udvarban – nyitvatartás: H-P 11-19, SZ 11-15, telefonszám: +36 1 2108377) is elhozhatják.

UPDATE 1: Mielőtt a Trillianbe mennétek, hívjátok fel őket és kérdezzétek meg, hogy van-e még példány vagy tetessetek magatoknak félre telefonon, nem biztos, hogy lesz, ha csak egyszerűen berohantok hozzájuk.

Category: vásárlás

Tagged: , , , , , , , , ,

One Response

  1. [...] Vagy Pesten, a Trillian képregényboltban – vagy pedig a könyvesboltokban. Amikor belistázzák, kimegy a nagyhír a [...]

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.