MANIC MONDAY: könyvesboltok, interjú, zenék, dedikálás - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

MANIC MONDAY: könyvesboltok, interjú, zenék, dedikálás

01. Elkezdtük megrohamozni a könyvesboltokat, pontosabban a kiadó már másfél hete megrohamozta a hálózatokat, csak a belistázás ennyi ideig tart. (Nem elméletben, a gyakorlatban.) A könyv rendehető a Líra bolthálózattól (szerintük egyéb felnőttirodalom), a Libritől meg előrendelhető – a site szerint május 14. a várható megjelenés, ott meg napjaink, bulvár, politika->magyar->tényfeltárás láncon képezhető le a könyv, itt úgy néztem, mint a férfi, akinek a bal fülébe azt súgják, hogy nyertél tízmilliárd eurót meg egy luxusbordélyt, a jobb fülébe meg azt, hogy de viszont három perc múlva meghalsz. (Amúgy még mindig rendelhető a Mangafan webboltjából.)


(Fotó: Virág Tamás, kultblog.hu)

02. Főmenübe kikerült a Reakciók menüpont, ahol a sajtómegjelenéseket, interjúkat, blogposztokat meg a mindent gyűjtjük, ha találsz olyat, ami még nincs itt, dobd át nekünk mailben plz. Ebből például kiugrik rögtön a mai nappal a Kultblog interjúja meg a hozzá kanyarított hetveniksz perces ilyenekreírtamakönyvet kísérőzene, brit fétiselektrótól a kilencvenes évek MTV-basszusain keresztül a bön rituálézenéig, ami annyira agyfacsaró, hogy ide is kanyarítom.

03. Viszont aki már szeretne könyvet magának és nem akar várni jövő hétig meg rendelni, meg ki tudja, miért csúszik a könyv a hálózatokban, azok jöjjenek el csütörtökön (május 10.) este hétre a Trillian képregényboltba (Teréz krt. 12.), ott lehet megvenni a példányokat (2950 HUF még mindig) és dedikálok helyben. ITT A FACEBOOK EVENT – ha tudod, hogy jössz, nyomj egy attendinget azonnal, akkor fogjuk tudni, hogy mennyi példányt szállítsunk be még a boltba.

Category: esemény, folyamat, sajtó, vásárlás

Tagged:

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.