NYEREMÉNYJÁTÉK: két példány a moly.hu rejtvényével - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

NYEREMÉNYJÁTÉK: két példány a moly.hu rejtvényével

És mivel higgadtabb közegről van szó, ezért nem pornóipari szakkifejezéseket hagytunk ki a szövegekből, sőt, kellően visszafogott bekezdéseket kaptok. Ellenben, kemény gimnáziumi flash a moly.hu nyereményjátéka, a szóbehelyettesítés is nyelvvizsgán jött szembe legutoljára, aztán nézd meg, mi lett belőlünk. Mindenesetre, a feladat: kaptok két bekezdést, kipontoztunk nektek dolgokat, ti beírjátok, kap egy példányt az, aki pontos, aki meg a legszórakoztatóbb anomáliákat írja, az is kap egy példányt. (Ha nincs pontos megfejtés , de van sok szórakoztató félrelövés, akkor nyilván a legjobb kettő kapja a felajánlott példányokat.)

Beküldési határidő: május 13, vasárnap, dél.
Hova: infokukacdamagereportponthu
Mail subject: molyhujáték
Sorsolás: ugyanaznap, estenyolc.

Category: esemény

Tagged:

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.