EBOOK: kész a borító, kész a szerző is - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

EBOOK: kész a borító, kész a szerző is

Március közepére legkésőbb hozzáférhető lesz a Damage Report ebook-változata. E-book-változata. Lesz PDF. Vagy epub. Vagy mobi. Vagy puretext. Vagy könnycseppben feloldott változat. Ukrán mail-order kurvák fogják a szádba könnyezni, bármilyen nemed is van. A hozzáférhető kilencből. A szerző jelenleg Londonban melózik, rakja össze a Dose cyberpunk-posztcyberpunk-h+-glitchfuture magazin következő számát, közösségi oldalt menedzsel, tripla ristrettokat borogat magába és próbálja különféle avatott trükkökkel elérni azt, hogy egy nap ne 24, hanem legalább 30 órából álljon, amiből csak négyet kell aludni. Nem megoldhatatlan, Buddha se aludt soha. Egy a lényeg, kettő a lényeg, lesz DamRep ebook és íródik az új könyv, regény, angolul.

Always,
Damage

Category: folyamat

Tagged:

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.