INGYEN LETÖLTHETŐ a Damage Report PDF - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

INGYEN LETÖLTHETŐ a Damage Report PDF

Egy évvel a papírváltozat első kiadása után itt az ebook: ingyen letölthető PDFben, szerzői magánkiadásban, némileg hibajavítva és extra kilencedik fejezettel. Az olvasószerkesztőm (aki a Dawe) hangosan forgatta a szemeit a Király utca közepén, hogy nem kell már több Carmageddon az olvasók fejében, szedjük ki mindenestül a kilencedik fejezetet – ezt most a teljeség kedvéért mégis mellékeltem: jó összehasonlítás lesz 2002 és 2012 között.

Bari Máriusz (Damage): Damage Report PDF

Ha támogatni akarjátok a papírváltozat kiadóját, a könyvpiacot vagy egyszerűen csak jó 400 oldalt a kezetekben tartani – a könyv bármelyik terjesztői hálózattól megrendelhető. A kiadó ugyanakkor áldását adta arra, hogy az ebook szerzői kiadásként, ingyenesen kerüljön az internetekre. Úgyhogy adjátok tovább a barátaitoknak, terjesszétek torrenteken, filecserélőkön, blogokon, mindenhol. Azért született.

Ha mégis úgy érzitek, hogy támogatni akarjátok a szerzőt, a planetdamage [at] gmail [dot] com emailcímre küldhettek PayPal donationt. Nincs minimumérték, nincs maximumérték, nem is kötelező. A cím ugyanakkor kapcsolatfelvételre is tökéletes.

Bari Máriusz (Damage): Damage Report PDF

Jó olvasást hozzá. Most megint nincs alvás évekig.

Category: esemény

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.