POSZT2k13: még több letöltés, távolban egy fehér ICE, porlik egy kicsit - DAMAGE REPORT: A KÖNYV

DAMAGE REPORT: A KÖNYV

Icon

Hogyan képzeltük el a jövőt – és mi lett helyette?

POSZT2k13: még több letöltés, távolban egy fehér ICE, porlik egy kicsit


ONOFF.
001. Kicsit megkésett karácsonyi ajándékként, de innen le tudjátok tölteni a [damrep]et, MOBI/EPUB/AZW3 formátumban, a konverziót Rétimenyét követte el, köszönöm neki a belefeccölt időt, energiát meg figyelmet, köszönjétek neki ti is, amit kihagyott belőle, arra én is rábólintottam, azért PDFet vagy papírt nézzetek félnetek nem kell jó lesz. Teljesen publikus és ingyenes, úgyhogy terjesszétek tovább szeretettel, Kindlere, torrentre, pad alá!

002. Ha olvasnátok még, a Világhálóba keveredett ember c. tanulmánykötetben jelent meg egy hasonszőrű anyagom [szindrómára stockholm] címmel, itt tudjátok elolvasni.

003. Két könyv is születőben van, 2014 izgalmas év lesz, a szerző többek között beszélő kátrány- és koffeinoltárrá változik.

GLHF.OFFON.

Nothing is true, everything’s permitted.

Category: fejezet, folyamat, tiküldtétek

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

A könyvről


A DAMAGE REPORT a kétezres évek kordokumentuma az életünkről, kapcsolatainkról, internetekről, értékrendekről, szexről, technológiai újdonságokról és régiségekről, egy szóban: rólunk.

Hogyan képzeltük el a jövőnket? És mi lett helyette? Hogyan működnek a jövőkutatók? Mik azok, amiket nem jósoltak meg, de megkaptunk? Milyen egy közösségi oldal az üzemeltetők oldaláról? Hogyan értjük a zenét, más kultúrákat és egymást? Milyen kulturális mozgalmak vannak a Tron és a Mátrix mögött? És tényleg van internetkapcsolat a Föld és a Mars között? Ezek a könyv legártatlanabb kérdései.

A DAMAGE REPORT 2012 áprilisában jelent meg a MangaFan Kiadó gondozásában.

A szerzőről


Bari Máriusz (Damage) újságíró, blogger, kulturális interrupt, koffeint alakít át bármivé, azt meg még több koffeinné. Volt már forgatókönyvíró, sajtótájékoztatókról menekülő, tudományos rovatba szorult újságíró, alapított közösségi oldalt alternatív fiataloknak, majd gyártott magazint azoknak, akiknek az alternatív már nem volt elég, fertőzött főiskolai agyakat közösségi médiával, korábban rádiós, szövegíró, partiszervező és DJ.

Saját bevallása szerint: Kiolthatatlan szerelem a furcsaságok, ázsiai konyha, popkultúra, energiaitalok, kávé, pupillapornó és Japán iránt. Bármi jöhet, ha mérhető a Scoville-skálán. Vagy van frekvenciája.